Scandal pe strada Berăriei! Un bărbat a renunțat la haine și arunca cu sticle după oameni. Felicitări Poliției Locale pentru INTERVENȚIE - VIDEO


Un bărbat a fost luat pe sus de Poliția Locală Cluj-Napoca, într-o acțiune exemplară, de pe strada Berăriei, unde s-a dezbrăcat și arunca cu sticle după oameni.

Incident pe strada Berariei cu Plopilor,  unde un om sub influența alcoolului s-a pus în mijlocul drumului, după care a aruncat după oameni cu tot felul de lucruri, după o doamna cu sticla de bere”, a relatat un martor. Este clar că acest bărbat reprezintă un pericol public și trebuie luate măsuri pentru a nu pune pe cineva în pericol. Oamenii care locuiesc în zonă s-au alertat din cauza strigătelor animalice. Femeia după care acesta a aruncat cu sticle urla și ea, iar un locuitor al străzii a sunat la Poliția Locală.

Se pare că bărbatul din imagini este prieten cu un alt personaj de pen stradă, care face scandaluri permanente și terorizează oamenii. Acolo Poliția Națională trebuie să își facă treaba pentru că sunt multe plângeri penale, iar respectivul personaj continuă să facă scandaluri. 

Acesta locuiește pe strada Berăriei la numărul 7, iar la a ultimul scandal făcut public, pentru că de atunci au mai fost și altele, un vecin exasperat a aruncat o găleată cu apă în cap, pentru a-l răcori. Vezi AICI imaginile VIDEO.

234bd718c2a8c07bd37827aa721f04a2.png

Locuiesc pe strada Berăriei cu un psihopat în curte comună, care tot face scandal, atât în interiorul casei lui, cât și în curte. Până când i se va tolera acest comportament?

Mereu este pus pe scandal, bătând în pereți, geamuri, etc. Am ajuns să dorm la prieteni din cauza acestui individ.

Nu te poți odihni în casă, sau să stai liniștit în curte că are ieșiri nervoase, în care te pune în pericol. Acțiunile lui ajung să ne terorizeze psihic.

Viața mea este în pericol cu acest psihopat. Fiind și persoană cu dizabilitate, îmi este greu să mă apăr de el”, a declarat vecinul atacat.

În luna octombrie 2022, scandalagiul a fost vizitat de poliție după ce și-a spart singur geamul de la locuința din curtea comună, de pe strada Berăriei. Acesta a fost reținut, internat la o clinică de psihiatrie, iar apoi eliberat pentru că statul nu are ce face cu el.

Bărbatul agresiv locuiește cu părinții într-un spațiu deținut de Primăria Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook