Miercuri 24 Aprilie

Scandalagiul din centrul Clujului ”răcorit” cu o găleată cu apă: ”Cheamă poliția. Vă scuip!” - VIDEO


Scandalagiul din centrul Clujului, de pe strada Berăriei nr.7, a revenit în lumina reflectoarelor cu un circ monstru.

Bărbatul, reclamat în zeci de rânduri la poliție, a atacat un vecin, care s-a apărat aruncând spre el cu o găleată cu apă. Fără a se răcori, scandalagiul a lovit în ușa locuinței unde s-a refugiat clujeanul și apoi i-a rupt gardul.

Locuiesc pe strada Berăriei cu un psihopat în curte comună, care tot face scandal, atât în interiorul casei lui, cât și în curte. Până când i se va tolera acest comportament?

Mereu este pus pe scandal, bătând în pereți, geamuri, etc. Am ajuns să dorm la prieteni din cauza acestui individ.

Nu te poți odihni în casă, sau să stai liniștit în curte că are ieșiri nervoase, în care te pune în pericol. Acțiunile lui ajung să ne terorizeze psihic.

Viața mea este în pericol cu acest psihopat. Fiind și persoană cu dizabilitate, îmi este greu să mă apăr de el”, a declarat vecinul atacat.

În luna octombrie 2022, scandalagiul a fost vizitat de poliție după ce și-a spart singur geamul de la locuința din curtea comună, de pe strada Berăriei. Acesta a fost reținut, internat la o clinică de psihiatrie, iar apoi eliberat pentru că statul nu are ce face cu el.

Bărbatul agresiv locuiește cu părinții într-un spațiu deținut de Primăria Cluj-Napoca. 

WhatsApp Image 2022-12-13 at 14.40.41 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-12-13 at 14.40.41.jpeg

Clujeanul care terorizează cartierul Plopilor nu poate fi oprit. Vecinii au făcut zeci de plângeri - VIDEO

Clujeanul cu probleme psihice, care terorizează cartierul Plopilor, nu poate fi oprit pentru că legislația din România se aplică numai dacă lucrurile devin grave. 

Cartierul Plopilor este terorizat de un bărbat, împotriva căruia nu se poate face nimic concret, în afara amenzilor. 

Unul dintre vecinii bărbatului a fost agresat și a suferit daune. Acesta a fcut zeci de plângeri, dar degeaba. Până când cineva nu va avea de suferit fizic, nu se va face nimic. 

Poliția a admis că s-a făcut cercetări, dar totul s-a oprit aici.

În referire la informațiile apărute în spațiul public, privind comportamentul unui bărbat care domiciliază într-un cartier din municipiul Cluj-Napoca, prin care ar fi afectată liniștea locuitorilor, respectiv activitățile desfășurate de polițiști în acest caz, precizăm următoarele:

În perioada 2018 – 2022, sub coordonarea unității de parchet, au fost intrumentate 5 dosare penale, sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, în perioada de referință, ca urmare a sesizărilor efectuate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, polițiștii au aplicat un număr de 16 sancțiuni contravenționale, iar în cazul a 5 intervenții ale polițiștilor, persoana a fost internată nevoluntar într-un centru medical.

Astfel, în situațiile sesizate, în funcție de aspectele constatate, polițiștii au luat măsurile legale, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale”, precizează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook