Scandal monstru într-un cartier din Cluj! Din cauza geloziei, un bărbat a încercat să intre cu o armă peste fosta sa concubină - FOTO


Un incident bizar a avut loc luni seara, în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca. Din cauza geloziei, un bărbat a încercat să intre cu un cuțit peste fosta sa concubină. După ce a văzut că aceasta nu-i deschide, bărbatul s-ar fi automutilat provocându-și mai multe răni pe corp. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 

Luni seara, în urma unui apel la SNUAU 112 privind tulburarea ordinii și liniștii publice, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în misiune pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din cartierul Mărăşti.

Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde femeia care solicitase telefonic sprijinul le-a transmis acestora semnalmentele bărbatului agresiv.

„Jandarmii au început căutarea persoanei în jurul blocului pe care au găsit-o în scurt timp. 

În urma somațiilor, bărbatului i s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe. Asupra acestuia a fost descoperit un cuțit de mici dimensiuni.

Având în vedere că bărbatul prezenta plăgi la nivelul brațului stâng, necesitând îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanță prin dispeceratul unităţii” transmite Jandarmeria Cluj.

Se pare că bărbatul gelos, în vârstă de 20 de ani, a avut un cuțit cu care a lovit ușa fostei partenere și văzând că nu îi deschide, s-a automutilat provocându-și mai multe răni pe corp.

„Până la sosirea ambulanței, jandarmii i-au acordat acestuia primul ajutor. Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative și predarea persoanei lucrătorilor din cadrul I.P.J. Cluj pentru continuarea demersurilor legale”, punctează cei de la Jandarmeria Cluj.

barbat.jpeg

Comentarii Facebook