Avem un stat foarte slab! Bărbatul care a vandalizat 30 de mașini în Cluj și a dat foc unei motociclete fusese eliberat recent - FOTO


Bărbatul care a vandalizat 30 de mașini în Grigorescu și a dat foc unei motociclete este cel care anterior a distrus toate coșurile de gunoi de pe Dorobanților. Atunci a fost dus la Psihiatrie, dar l-au eliberat pentru că e ”apt pentru societate”.

Vandalizarea s-a produs pe strada Donath, în cursul zilei de duminică, 3 martie. Ulterior bărbatul vinovat a fost prins. Unul dintre păgubiți a relatat că acesta este cel care în urmă cu circa 7 zile a rupt toate coșurile de gunoi de pe strada Dorobanților, a fost internat la Psihiatrie, dar a fost eliberat pentru că e ”apt”.

”A vandalizat coșuri de gunoi și trotinete pe Dorobanților” - Scene incredibile în centrul Clujului - FOTO

Duminica dimineața am fost contactat de Poliția Grigorescu sa fiu anuntat ca un om cu probleme psihice a incendiat motocicleta și a făcut mai multe acte de vandalism în pe strada Donath în zona Coloane.

Acest om a avut antecedente destule. Săptămâna trecută aparent a rupt toate cosurile de gunoi de pe Dorobanților și a amenințat o persoana in bus cu un topor. A fost dus la Psihiatrie si ținut pentru cateva zile, după care i-au dat drumul ca e "apt pentru societate".

După asta și-a găsit drumul pe Donath, unde a văzut motorul meu acoperit cu husa si i-a dat foc. Pe lângă asta, a continuat să taie cauciucurile la aprox 30 de mașini din zona.

Poliția l-a găsit pe Iancu de Hunedoara cu un bolovan în mână. Când s-au apropiat de el a aruncat cu bolovanul în mașina poliției.

Poliția nu e foarte de ajutor spunand ca ei au făcut ce trebuiau sa faca și l-au dus la Psihiatrie. Aparent duminică, cei de la psihiatrie au spus ca omul e perfect în regula când l-au adus și nu au ce să facă cu el acolo. După ce a început sa urle prin spital si-au schimbat părerea.

Mă sperie faptul ca probabil singurul moment în care se face ceva în situații de genul e cand cineva va fi vatamat.

Nu am o problema sau o supărare cu făptașul. E un om care trece prin niște lucruri dificile. Problema mea e legată de faptul ca e lăsat liber pe strada unde e un pericol pentru restu și pentru el și nimănui nu-i pasă.

Urmează sa adun mai multe informații și în special sa mă interesez de ce se intampla la Psihiatrie și să văd dacă avem pe cine trage la rost”, a scris David, pe grupul motocicliștilor clujeni.

Comentarii Facebook