Accident cu mai multe autoturisme implicate in fata magazinului Ambient, cartierul Someseni. O femeie a fost incarcerata- VIDEO

 

Un grav accident in care sunt implicate mai multe autoturisme s-a produs cu circa 15 minute in urma, in fata magazinului Ambient, din cartierul Someseni.

 

 

Soferul unui autoturism marca Dacia, care circula din directia Gherla - Cluj-Napoca, a pierdut controlul volanului in dreptul magazinului Ambient, din cauza carosabilului alunecos, a derapat si a intrat intr-un autoturism marca Daewoo Cielo.

 

 

De acolo a ricosat in autobuzul care face legatura intre zona centrala a municipiului Cluj-Napoca si comuna Apahida si a sfarsit pe contrasens, autoturismul marca Dacia fiind lovit in plin de o duba marca Fiat Ducato, apartinand firmei Augsburg.

 

 

Conducatorul auto din Dacie, o femeie de 29 de ani, a fost incarcerata, iar la fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD si o autospeciala de descarcerare pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate.

 

 

Victima a fost transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor din Cluj (UPU), iar traficul ion zona se desfasoara pe o singura banda de mers.

 

Soferii care se afla in zona ne-au semnata ca se circula bara la bara pe sensul de mers Cluj-Napoca - Apahida si ca sirul de autoturisme blocate in trafic se intinde de la pompa PETROM din Marasti pana in fata magazinului Ambient

 

 

 

Comentarii Facebook