Scandal la o evacuare pe strada Oltului! Proprietara ameninta ca isi da foc FOTO


O evacuare cu scandal de pe strada Oltului, nr. 40, a fost amanata de executorul judecatoresc. Proprietarii apartamentului sustin ca au fost inselati de un camatar.

Evacuarea a fost programata pentru aceasta dimineata, dar a fost amanata pentru ca in casa a fost gasit si un minor cu handicap. "Nu se stia nimic despre el. Conform legii trebuie sa anuntam prezenta lui la Directia de Protectie a Copilului. Pentru ca s-au inregistrat si amenintari de incendiere, trebuie sa notificam Ambulanta si Pompierii, care sa fie prezenti la evacuare", a declarat executorul judecatoresc.

Proprietara apartamentului, Maria Sandri, acuza ca a fost inselata de un camatar. "Este unul Miron Vasile care cauta tigani si oameni care nu se stiu cu legea si ii intreba daca isi vand apartamentele. Noua ne-a dat un avans de 2 milioane, iar restul de bani a promis ca ii plateste la semnarea actelor, dar nu ne-a mai dat nimic", a povestit Maria Sandri.

In contractul pe baza caruia s-a platit avansul era trecuta o clauza de arvuna, care prevedea faptul ca suma platita se majora de 7 ori in cazul in care nu era semnat contractul final de vanzare-cumparare a contractului.

"Noi nu stim legea si ne-am trezit ca ne-a somat sa platim si ne-a dus prin tribunale. Am ajuns ca din 2 milioane avans sa trebuiasca sa returnam 20 de milioane de lei. Ne-a dus la judecator si ne-am pierdut casa", a mai spus Sandri.

 

Femeia a amenintat ca isi da foc, daca va fi evacuata de pe strada Oltului, reusind sa obtina o amanare a punerii in executare a unei sentinte judecatoresti.

Comentarii Facebook