Scandal în stradă, în fața unui bar din Dej. Un clujean a fost înjunghiat cu ciobul


Un bărbat, de 31 de ani, din Dej, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un ciob, în urma unui scandal.

Evenimentul a avut loc azi noapte in jurul orei 1:40, in fata unui local de pe strada Gheorghe Sincai. Barbatul de 31 de ani se afla impreuna cu un prieten in localul respectiv, cand din cauza unor neintelegeri, intre cei doi si alte doua persoane din judetul Bistrita Nasaud a izbucnit o cearta, scrie dejeanul.ro.

Scandalagii s-au mutat afară, iar în scurt timp a început bătaia. Bărbatul de 31 de ani a fost tăuat la spate și la membre, cu un ciob de sticlă, de cître un tânăr de 19 ani.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, iar aceștia au fost și cei care au transportat victima la spital, deoarece acesta sângera foarte rău.

Medicii i-au oferit bărbatului îngrijirile necesare, iar oamenii legii au continuat cercetările pentru a-i depista pe toți cei implicați în scandal.

Toți patru indivizii implicați în bătaie urmează să își scoată certificate medico-legale și să depună plângeri împotriva celorlați.

Comentarii Facebook