Duminica 8 Decembrie

Scandal în plină zi, într-un local din Dezmir. Mai mulți tineri au încercat să îl scoată pe un scandalagiu din duba PolițieiPolițiștii clujeni au intervenit, duminică, pentru aplanarea unui scandal iscat într-un local public din Dezmir.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 12:00, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, în comuna Apahida, la un local public de pe raza localității Dezmir, are loc un scandal”, informează IPJ Cluj.

Astfel, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au intervenit pentru aplanarea conflictului și au identificat un tânăr, de 23 de ani, din Dezmir, care ar fi amenințat o persoană, ar fi distrus întrerupătoarele din local și ar fi spart mai multe sticle. La solicitarea organelor de poliție de a se legitima, acesta a refuzat, fapt pentru care s-a procedat la imobilizarea sa și conducerea la sediul postului de poliție.

Trei bărbați ar fi încercat să împiedice activitatea polițiștilor de la fața locului, încercând să îl scoată pe tânărul de 23 de ani, din autospecială. Pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

Față de tânărul de 23 de ani, polițiștii s-au sesizat cu privire la comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Ceilalți trei tineri au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum total de 17.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Comentarii Facebook