Scandal cu nepurtatul măștilor în autobuzele clujene. Sunt reclamați și poștașii


Clujenii reclamă oriunde pot nepurtarea măștii, pentru a preveni răspândirea bolii. În principiu, masca se poartă, dar mai sunt și excepții din cauza ceor care refuză să facă acest lucru. 

Faptul că se poartă mască se vede în faptul că în ultimele 24 de ore s-a ajuns la 101 cazuri de COVID-19 în județ, în condițiile în care s-au făcut 1.431 de teste.

Clujenii cu spirit civic încearcă să facă ordine în capul celor care încă nu dau doi lei pe lege. 

Dacă se poate control în civil pentru masca... Am îndrăznit sa spun ca masca se poarta și peste nas și mi s-a replicat ”ce treaba ai tu”. Trebuie sa fie ceva făcut sa ii ardă la buzunar sa se învețe minte ca legea e pentru toți, nu doar pentru fraierii ca mine... Clar e anunț în autobuz ca purtarea e obligatorie, nu doar recomandată... Și nu odată am fost nesimțită... Obraznică.... Pentru tupeul și îndrăzneală am curajul s-a atrag atenția oricui că legea e pentru toți”, a reclamat o clujeancă Primăriei Cluj-Napoca.

Doamna poștaș care deservește zona Aurel Suciu, ar trebui să poarte masca în mod corecte, nu sub bărbie, așa cum am văzut-o astăzi. Lucrează într-o instituție publică plus că merge din casă în casă și e un factor care poate împrăștia covid peste tot”, a mai semnalat altcineva.

Comentarii Facebook