Clujean reținut de polițiști după ce a fost prins beat la volan și cu permisul suspendat. Era recidivist


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 15 decembrie a.c., polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Petreștii de Jos, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, informează IPJ Cluj. 

Conform oamenilor legii, în jurul orei 04.20, bărbatul a fost depistat în timp ce se deplasa pe DN1 E60, deși avea dreptul de a conduce anulat ca urmare a depistării acestuia în cursul anului 2019, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei. 

În cursul zilei, bărbatul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o periaoda de 30 de zile. 

Comentarii Facebook