Șase elevi din Cluj și 24 de profesori depistați cu COVID in ultimele 4 zile


UPDATE

Autoritățile au revenit asupra situației și au precizat că, de la începerea anului școlar, în total 15 elevi și 11 cadre didactice din tot județul au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

-----------------

Inspectorul general școlar Cluj, Marinela Marc, a anunțat că șase elevi și 24 de profesori au fost depistați cu noul coronavirus.

Sunt cazuri la Liceul Avram Iancu, Liceul Gheorghe Șincai, la Școală Ioan Bob, la Liceul de Muzică din Cluj, la liceul Onisifor Ghibu și la Colegiul Național Andrei Mureșanu din Dej, scrie Actual de Cluj.

Marinela Marc a spus că în 4 zile de școală au fost depistate 6 cazuri de infecție cu coronavirus în rândul elevilor.

"Avem cazuri din păcate și nu avem ce să facem. Lumea a circulat în voie, au fost în concedii, nu toată lumea a respectat măsurile. E firesc să apară cazuri. Școlile respectă proceduri, iar copiii sunt în siguranță la școală. Afară, însă, este altceva. Părinții, ați văzut, stau grămadă fără mască la poarta școlii. Eu știu că sunt 6 elevi și 24 de cadre didactice, sper că nu greșesc”, a declarat Marinela Marc, șefa Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Nicio școală din Cluj nu a fost închisă pentru că nu au fost depistate încă trei cazuri de COVID 19 în aceeași unitate de învățământ.

Comentarii Facebook