Spărgători de locuințe, prinși la Cluj imediat după un furt. Cum au intrat într-un apartament



Trei spărgători de locuințe au fost prinși de polițiștii clujeni, imediat după comiterea unui furt. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 00:15, trei bărbați de 24 și 25 de ani, din Apahida, Bonțida și Cluj-Napoca, au fost depistați de către polițiști imediat după comiterea unui furt dintr-o locuință”, informează IPJ Cluj.

Cei trei ar fi pătruns, prin escaladarea și forțarea geamului, într-o locuință de pe strada Plopilor, din Cluj-Napoca, și ar fi sustras un televizor, faptă prin care ar fi cauzat un prejudiciu de circa 300 de euro.

Imediat după comiterea faptei, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu care cei trei se deplasau. Pentru a-și asigura scăparea, cei în cauză au abandonat autoturismul și au fugit, fiind însă reținuți la scurt timp.

Autoturismul folosit de cei trei a fost indisponibilizat de către polițiști până la finalizarea cercetărilor. Totodată, s-a constatat că bărbatul care conducea autovehiculul nu avea permis de conducere.

Oamenii legii depistat apoi un alt bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, care i-ar fi ajutat pe cei trei infractori. Acesta a fost acuzat de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Cei patru bărbați identificați au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În urma prezentării acestora în fața magistraților, trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Față de bărbatul care este cercetat pentru acte de complicitate, a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Comentarii Facebook