Un alt CLUB din Cluj ia o pauză timp de o lună. Ce spun reprezentanții clubului din Iclod

 

Un alt club din Cluj s-a închis după apariția OUG care dă puteri ISU de a închide localurile cu peste 200 de mp care nu au autorizație.

 

Space Club motivează că se închide pentru a se pregăti de sărbătorile de iarnă.

 

Stimati clienti,

 

Se apropie cu pasi repezi perioada sarbatorilor de iarna si pentru ca trebuie sa ne pregatim cum se cuvine pentru a sarbatorii alaturi de voi, SPACE Club isi va lua un scurt ragaz.

 

Perioada de concediu : 3.11.2015 - 04.12.2015

 

Ne revedem in 5 Decembrie cand va asteptam la un super party in stil romanesc !

 

Va multumim pentru intelegere, Echipa Space Club”, precizează cei de la club.

 

Noi închidem clubul pe perioada de post a Crăciunului pentru că merge mai prost activitatea și nu avem atât de mulți clienți. Le dăm concedii oamenilor. Noi până la schimbarea legislației respectam toate normele”, a spus un reprezentant al Clubului Space din Iclod.

 

Întrebat dacă respectă și normele din noua Ordonanță, care a dă dreptul ISU de a închide localurile pe loc, acesta a spus că va studia normele și apoi se va pronunța. ”Închiderea nu are nicio legătură cu problemele de acum. Noi avem toate actele în regulă”, a  mai spus acesta.

 

ISU va face controale ample în acest weekend la cluburile din tot județul, pentru a verifica modul în care sunt respectate normele de siguranță.

Comentarii Facebook