Duminica 28 Aprilie

”Să știți că mai există miracole și OAMENI în Cluj” - O clujeancă a fost surprinsă de bunătatea unui bărbat din Mănăștur - FOTO


O clujeancă a relatat cu disperare problemele prin care a trecut, după ce și-a pierdut portmoneul, iar un om de bine i l-a returnat.

Krisztina a cerut ajutorul după ce și-a pierdut zilele trecute portmoneul în zona magazinului de Paine (Flora), de lângă Magazinul Chinezesc, din cartierul Mănăștur. ”Dintr-o neatenție și nu-mi explic cum am rămas fără portmoneu!!! Vă rog din suflet, dacă printr-o minune cineva găsește obiectul să mă anunțe, aveam toate actele de la Card de Identitate, card de sanatate, card bonuri, card de salariu… tot și un pic de banuți. Dacă nu primesc banii e ok, dar am mare nevoie de acte, mai ales de card sanatate si buletin”, a scris aceasta pe grupul Trăiesc în Mănăștur.

Ei bine, ea a fost contactată de un om de bine, care a căutat-o pentru a-i returnat portmoneul.

Mulțumesc din suflet tuturor celor implicați care v-ați rupt din timpul dvs. să mă încurajați și să distribuiți postarea ...Jos palaria!!!

Să știți că există miracole și OAMENI. Mulțumesc din suflet în special  unui om un înger D-nul Stoica (din modestie nu a vrut să-mi spună mai mult) doar că stă în spatele magazinului Tabita, care m-a căutat și mi-a restituit portmoneul!!! Domnul Stoica sper că aceste rânduri să ajungă la dvs., nu pot decât să mă înclin în fața dvs și să vă mulțumesc încă o dată. Dumnezeu să vă binecuvânteze!!!”, a relatat femeia, fericită că și-a găsit actele. 

Comentarii Facebook