Duminica 28 Aprilie

„Să-și amenajeze un coș de gunoi, dacă tot au acest viciu”. Angajații unui magazin din centrul Clujului, reclamați că aruncă chiștoace în stradă


Angajații unui magazin din centrul orașului sunt reclamați de clujeni la Primăria Cluj pentru că ar arunca fără jenă chiștoace de țigară pe jos, în stradă. Oamenii sunt revoltați că astfel apare mizeria în zona istorică a orașului. 

„Angajații de la Mega Image strada Eroilor fumează în pauzele de țigară la intrarea în gangul care duce spre magazin și aruncă țigările pe jos, în stradă. 

Ar trebui să-și amenajeze un coș de gunoi special pentru așa ceva dacă tot au acest viciu nociv”, a reclamat un clujean la Primăria Cluj.

O astfel de problemă există și în alte zone istorice din oraș. Zilele trecute, un clujean reclama că Zona Bastionului Croitorilor, unul din puținele turnuri de fortificație din Vechea Cetate a Clujului, arată sub orice critică. Clujenii se plâng că străzile recent renovate sunt pline de chiştoace, ambalaje de cornuri, chipsuri şi sandvişuri. În proximitatea locului se află două dintre liceele de elită ale Clujului, vorbim despre Colegiul Național "Gheorghe Șincai" și Colegiul Național George Coșbuc. 

„E plin de chiştoace şi ambalaje de cornuri, chipsuri şi sandvişuri pe pământ şi pe pavaj în zona Bastionului Croitorilor. (probabil semne ale proximității liceelor Şincai şi Coşbuc din imagine)”, a semnalat activistul clujean Andi Daiszler. Postarea a stârnit valuri de reacții, oamenii fiind revoltați mai ales că în zonă sunt suficiente coșuri de gunoi. Vezi aici: E plin de chiştoace şi ambalaje în zona Bastionului Croitorilor! Clujean: „Probabil semne ale proximității liceelor Şincai şi Coşbuc”

Comentarii Facebook