S-au furat decorațiunile de Crăciun din Câmpia Turzii. Orașul va fi împodobit mai modest în acest an, oamenii legii caută făptașii


Sărbătorile de iarnă vor fi diferite în acest an la Câmpia Turzii, unde oamenii legii trebuie să afle cine a furat instalaţiile luminoase folosite anii trecuţi pentru împodobirea oraşului. Culmea este că furtul s-a produs de-a lungul mai multor luni, fără ca cineva să bage de seamă!

„La data de 7 noiembrie, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că în perioada martie-noiembrie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-o magazie care aparținea municipalității, situată în incinta unei unități de învățământ, mai mulți saci cu accesorii decorative. Au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili în urma unui inventar, prejudiciul total înregistrat”, a precizat IPJ Cluj.

Primarul spune că iluminatul ornamental a fost sustras prin efracție timp de 8 luni.

„Din păcate informația este adevărată. Au fost sustrase prin efracție luminile de iluminat ornamental pe care le foloseam la împodobirea orașului pe perioada sărbătorilor de iarna. Din cauza Ordonanței austerității este posibil ca anul acesta sa nu avem decât parțial împodobit orașul întrucât nu mai avem posibilitatea să achiziționăm noi decorațiuni.

Încercăm să găsim soluții pentru ca, cetățenii orașului sa se bucure totuși de magia sărbătorilor de iarnă. Este păcat că cei care au săvârșit aceasta fapta nu s-au gândit la semenii lor. Am încredere în capacitatea Poliției Municipiului de a-i prinde și trage la răspundere pe făptași”, a spus primarul Dorin Lojigan, citat de RefleqtMedia.

Comentarii Facebook