Duminica 28 Aprilie

Polițiștii au stabilit identitatea femeii care a căzut de pe West City Tower, în Mănăștur. Clujeanca avea 49 de ani: „Nu are pe nimeni”


Polițiștii clujeni au stabilit identitatea femeii care a murit după ce a căzut de la înălțime de pe West City Tower, cel mai înalt bloc din Cluj. Din primele date, ar fi vorba despre o femeie în vârstă de 49 de ani, care ar fi avut probleme de sănătate. În urmă cu puțin timp, înaintea incidentului, femeia ar fi fost diagnosticată cu scleroză.

Scleroza multiplă este o boală neurologică progresivă cu o mare povară socio-economică. Această afecțiune poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții pacienților, deoarece simptomele variate și incapacitatea progresivă pe care o provoacă pot limita activitățile zilnice, mobilitatea și independența pacienților, determinând dificultăți în viața personală, socială și profesională.

Surse din anchetă relatează pentru Știri de Cluj că P.K. ar fi avut probleme de sănătate mintală. Femeia în vârstă de 49 de ani ar fi suferit de depresie. 

Clujeanca locuia singură, după ce părinții săi ar fi divorțat de ani buni și au plecat din țară. Femeia nu avea pe nimeni care să o susțină în momentele dificile, susțin sursele din anchetă. 

Amintim că: „Azi, 13 noiembrie, în jurul orei 10.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat pe strada Calea Florești din municipiu.

Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acesteia”. 

În baza celor sesizate, polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. La etapa actuală, nu este exclusă posibilitatea unei sinucideri. 

Comentarii Facebook