S-a destrămat TRUSTUL de presă al lui Paszkany, Rus și Dâncu

 

Trustul de presă Transilvania Media Grup s-a destrămat, Arpad Paszkany, Ioan Rus și Vasile Dâncu luându-și ”jucăriile”. Transilvania LIVE s-a vândut Digi, iar, potrivit unor surse Știri de Cluj, de joi, 14 februarie, urmează să fi făcute disponibilizări.

 

Arpad Paszkany, sătul să mai bage milioane de euro în imperiul media pus pe roate de Vasile Dâncu, și-a luat jucăria preferată, Transilvania Look, și a mutat-o încă din luna decembrie în parcul Tetarom 1. City News, ”copilul” de suflet al miliardarului Paszkany, va rămâne sub aripa lui.

 

Vasile Dâncu a ”moștenit” de pe urma acestei afaceri, cel mai acru măr, ziarul Transilvania Reporter. Publicația cu tiraj foarte mic și cu toți angajații a fost mutată la sediul IRES, din cartierul Gheorgheni, de pe strada Cometei.

 

Din tot trustul Transilvania Media Grup a rămas numai Transilvania LIVE, televiziunea de știri cumpărată de miliardarul Zoltan Teszari, patronul Digi.

 

Conform surselor Știri de Cluj, începând de joi, 14 februarie, ar urma să fie făcute disponibilizări și să rămână circa 20 de angajați din cei peste 100.

 

De asemenea, Ioan Rus a ieșit din afacere cu mâna goală.

Comentarii Facebook