Rosal îi încurajează pe clujeni să colecteze selectiv deșeurile. Sunt distribuiți, gratuit, saci menajeri

 

Operatorul de salubritate Rosal îşi încurajează clienţii să colecteze selectiv deşeurile prin distribuirea, din poartă în poartă, a unor saci din plastic, cu titlu gratuit. 

 

Destinaţia acestora este strict colectarea deşeurilor reciclabile (fracţia uscată a deşeurilor menajere) şi anume: deşeuri de hârtie/carton şi ambalaje hârtie/carton, deşeuri de ambalaje de materiale plastice, doze de aluminiu.

 

Astfel, persoanele care locuiesc în gopodării individuale din sectorul de activitate al operatorului de salubritate Rosal Grup: cartierele Mănăştur, Plopilor, Gruia, Făget, Zorilor, Grigorescu şi o parte din Centru, vor primi aceşti saci pentru depozitarea deşeurilor reciclabile care se vor colecta o dată pe săptămână, în ziua specifică ridicării acestui tip de deşeuri, conform graficului. Cei interesaţi pot consulta graficul de colectare al deşeurilor atât pe site-ul companiei Rosal cât şi pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, la secţiunea salubritate.

 

Oamenilor li s-a adus la cunoştinţă faptul că aceşti saci se folosesc doar pentru deşeurile reciclabile, sperăm să îi şi utilizeze corespunzător şi astfel să crească cantitatea deşeurilor care pot fi reciclate”, a declarat directorul sucursalei, Sergiu Hossu.

 

În primă fază vor fi distribuiți 62.000 de saci, reprezentând necesarul pentru 3 luni de colectare a deşeurilor.

 

Reamintim faptul că şi anul trecut Rosal şi-a anunţat clienţii de faptul că oferă saci de colectare selectivă iar cei interesaţi puteau veni la sediul companiei pentru a intra în posesia lor.

Comentarii Facebook