Rosal Cluj colectează deșeuri electrice și electronice, sâmbătă, 23 iunie


O nouă acţiune de colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE) din acest an se organizează, sâmbătă, 23 iunie 2012.

Aceasta este a patra acţiune de acest gen din anul 2012 şi este organizată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu companiile de salubritate.

Rosal mulţumeşte clienţilor săi care au înţeles importanţa colectării selective a DEEE şi utilizează punctele speciale de colectare puse la dispoziţia acestora:

- Cartier Mănăştur - str. Bucium - zona garaj RATUC
- Centru - zona Sala Sporturilor
- Cartier Zorilor - str. Observatorului - zona Magazin Profi, Benzinăria EurOil;
- Cartier Grigorescu - str. Tăietura Turcului;
- Cartier Gruia - str. Cetăţii - parcare

La fel ca în etapele anterioare de colectare, la data anunţată aceste puncte vor fi supravegheate de un angajat al societăţii în intervalul orar 0800- 1400, iar populaţia va avea posibilitatea să depoziteze DEEE în condiţii de siguranţă pentru mediu şi sănătate.

Pentru prevenirea distrugerii aparatelor depozitate lângă recipenţii special amenajaţi, clienţii Rosal sunt rugaţi să anunţe intenţia de a se debarasa de aceste tipuri de deşeuri chiar şi în afara acestor acţiuni anunţate de primărie, la tel. 0264-987 (gratuit din reţeaua Romtelecom); Rosal va deschide punctul cel mai apropiat pentru depozitarea temporară a acestora. 

Astfel, clienţii Rosal sunt rugaţi să nu abandoneze DEEE lângă recipienţi fără a-şi anunţa intenţia.

Comentarii Facebook