O elevă a murit la UPU Cluj, după ce i s-a făcut rău în timpul orei de sport VIDEO


O elevă din Jibou a murit la UPU Cluj, după ce i s-a făcut rău in timpul orei de sport. 

Marinela era eleva la Grupul Şcolar "Octavian Goga" Jibou și i s-a făcut rău la ora de sport, marți, 19 iunie. fiind adusă la UPU Cluj.

Managerul spitalului, Cristiana Ciortea, a declarat că nu se știe cauza exactă a decesului fetei de numai 16 ani. ”A fost investigată. S-au făcut manevrele terapeutice prin care am incercat să îi salvăm viața. Însă din păcate evoluția a fost foarte nefavorabilă și în cursul nopții a decedat in secția de terapie intersivă”, a declarat Critiana Ciortea, managerul Spitalului Clinic Județean Cluj.

Fiind vorba de un deces sub 24 de ore, cazul a fost preluat de Institutul de Medicină Legală, iar cauza efectivă a decesului va putea fi cunoscută numai după ce medicina legală își termină expertiza. Tânăra a ajuns la noi în stop cardio-respirator. Nu pot spune oficial că a fost din cauza caniculei, dar parerea mea personală este că doar canicula nu putea să producă un astfel de eveniment. Sigur a existat o cauză care nu a fost cunoscută”, a mai spus Ciortea.

Daniel Mureşan, directorul Grupului Şcolar "Octavian Goga" din Jibou, a spus că a făcut o anchetă in rândul colegilor tinerei, după ce a apărut informația că Marinelei i s-ar fi făcut rău din cauza unor pastile de slăbit. "Am vorbit cu colegii şi cu cea mai bună prietenă a sa şi nu se confirmă acest zvon", a declarat Mureșan, conform adevărul.ro.

Comentarii Facebook