Romii de pe Cantonului au atacat cu bolovani mașinile. Circul a pornit mai devreme. Un bărbat s-a tăiat pe mâini - FOTO


Mascații au descins pe strada Cantonului, în colonia romilor, unde două autoturisme care s-au tamponat au fost atacate de romi.

Din câte se pare, un bărbat din colonie a ieșit în cursul după-amiezii și s-a tăiat pe mâini, în plină stradă, dar scandalul a fost aplanat de autorități, iar bărbatul violent a fost dus la spital. 

Tensiunea nu s-a aplanat, iar, în jurul orei 19.20, pe strada Cantonului a avut loc o tamponare între două mașini, iar romii au început să atace mașinile cu bolovani, conform cluj24.ro.

Politistii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere si lovire sau alte violențe.

La data de 1 mai, a.c., în jurul orei 19.30 s-a produs un eveniment rutier intre doua autoturisme, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale. Un bărbat care nu a avut implicare în cadrul evenimentului rutier i-ar fi aplicat lovituri în zona feței unuia dintre conducătorii auto, un tânar de 24 de ani, din comuna Floresti.

Ulterior, cel în cauza, a spart luneta autoturismului condus de tânărul de 24 de ani, prin aruncarea unui tub de spuma poliuretanica în direcția mașinii”, a precizat Poliția Cluj. 

Anterior acestui incident, un bărbat de 35 de ani s-a tăiat pe mâini. ”În jurul orei 15.35, Poliția municipiului Cluj Napoca a fost sesizată despre faptul că, în zona cunoscută Pata Rât, un barbat amenință cu acte de violență persoanele prezente în acel loc. 

Fortele de ordine care s-au deplasat la fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care își provocase, prin folosirea unui cutit, o rană la nivelul umarului. 

Bărbatul a fost imobilizat de forțele de ordine și transportat de către un echipaj medical la o unitate spitaliceasca”, mai spun anchetatorii.

Comentarii Facebook