Rock şi teatru pe Scena Verde de la Iulius Parc, de Ziua Mondială de Prevenţie a Suicidului

 

Alianța Română de Prevenție a Suicidului (ARPS) organizează joi, 10 septembrie, de la ora 18.00, pe Scena Verde de pe lacul Iulius Mall, un spectacol la care vor participa trupe ale Academiei de Rock Cluj: Alt 5, Ares și The Minions.

 

Cei prezenţi vor fi atraşi ȋntr-un dialog interactiv cu actorii Ioana de Hillerin, Doru Cătănescu, Bogdan Dumitrescu și Lucian Pavel, ȋn cadrul unui spectacol de teatru de improvizaţie.

 

Evenimentul se desfăşoară ȋn cadrul proiectului ”La un apel distanţă, de speranţă!”, finanţat de Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală 2021.

 

Partenerii evenimentului sunt Rock Academy Cluj, Complex Hotelier Univers T, Scena Verde, Iulius Mall şi regizorul Alexandru Maftei. Sponsor: Terapia SunPharm.

 

10 septembrie este ziua ȋn care Asociaţia Internaţională de Prevenţie a Suicidului (IASP) şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (WHO), ȋmpreună cu organizaţii neguvernamenale din ȋntreaga lume, organizează activităţȋ prin care să atragă atenţia asupra unui fenomen care poate fi prevenit: sinuciderea.

Comentarii Facebook