Revelion 2014 la Cluj-Napoca, mutat în Piața Unirii! PROGRAM: Concerte și focuri de artificii - VIDEO

 

Clujenii vor putea asista la un concert de Revelion în Piața Unirii, în acest an. Municipalitatea a făcut o schimbare radicală față de anii trecuți.

 

Vestea bună pentru clujeni este că vom organiza Revelionul în Piața Unirii, unde există patinoar, Târgul de Crăciun și scenă. Formațiile care vor fi prezente de Revelion vor avea ocazia să îi încânte pe clujeni, nu numai cu muzică, ci și cu atmosfera specifică Revelionului.

 

De Revelion vom avea Ansamblul Crăișorul, interpretele de muzică populară Lucia Potra și Mariana Morcan, de la 22.30 va fi trupa Compact, iar de la 23.30 va fi Aurel Tămaș. După Anul Nou va fi trupa Maya, iar la miezul nopții, la cumpăna dintre ani, artificii și șampanie în centrul Clujului. Am decis să facem acolo Revelionul, dându-le posibilitatea și acelora care sunt eventual acasă sau la restaurantele din preajmă să vină în Piața Unirii și să ciocnească un pahar de șampanie cu noi și să petreacă trecerea din ani într-un mod cât mai plăcut cu putință”, a spus primarul Emil Boc. 

 

Primăria Cluj-Napoca a decis să mute locația focurilor de artificii din Piața Avram Iancu în Piața Unirii.

 

Dacă va fi o reușită vom permanetiza și în anii viitori, aici, trecerea din ani, având în vedere că era puțin dificil să facem concertul în Piața Unirii unde e scena amenajată, să ne mutăm la Teatrul Național pentru focurile de artificii. Avem în Piața Unirii și patinoarul, avem căbănuțele unde se poate servi ceai și vin fiert”, a mai spus Boc. 

 

Patinoarul va fi deschis și accesul va fi gratuit. Primăria va împărți 700 de sticle de șampanie. 

 

Concertele și tot evenimentul vor costa 12.000 de euro, din care jumătate din suma va fi suportata de Primăria Cluj-Napoca și jumătate de sponsorii: Orange, Ursus și Coral Impex SRL.

Comentarii Facebook