Renii 4x4 de la CERT Transilvania derulează o campanie umanitară pentru ajutorarea a 130 de familii din Munții Apuseni


130 de familii cu o situație materială precară, bătrâni singuri precum și 90 de copii care locuiesc în inima Munților Apuseni vor primi și în acest an, sprijin în pragul sărbătorilor de Crăciun, din partea Asociației CERT Transilvania.  

Pentru al XI-lea an consecutiv, luna decembrie este dedicată de către voluntarii CERT-Transilvania colectării și distribuirii de bunuri alimentare și nealimentare pentru cei cu care soarta a fost mai puțin darnică. 

Timp de o lună, vom aduna în cămara CERT necesarul de bunuri alimentare precum făină albă, mălai, zahăr, orez, fasole, paste, fructe, ulei, conserve și articole de igienă , iar pentru cei mici, în sacul Moșului CERT se vor pregăti cadouri de Crăciun cu rechizite, jocuri, jucării, dulciuri și fructe, a precizat Dan Jecan, președintele CERT Transilvania.

Renii 4x4 vor porni la drum în dimineața zilei de 14 decembrie, încărcați cu bucurie și speranță iar acțiunea se va încheia duminică, 15 decembrie odată cu livrarea ultimului pachet către beneficiarul său.

Pentru donații în produse și ajutor în pregătirea pachetelor, clujenii sunt rugați să ne contacteze: Dan Jecan, tel: 0722.749.794 . Donații în bani pot fi făcute în contul asociației deschis la Banca Transilvania, IBAN : RO36BTRL01301205109280XX, cu mențiunea ”Campania umanitară de Crăciun”.


Comentarii Facebook