Miercuri 17 Aprilie

Refugiat sirian angajat la Cluj, bătut de doi ”naționaliști” - FOTO

 

Un refugiat sirian angajat la Cluj-Napoca a fost agresat la finele lunii septembrie de doi șmecherași aflați sub influența băuturilor alcoolice.

 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 septembrie, la o șhaormerie de la Sora. 

 

Era sâmbătă seara și au intrat doi băieți și au început să îl ia la mișto. Nu înțelegea exact tot ce le spunea și cei doi au continuat discuția spunându-i că nu înțelege și că să plece la el acasă. Angajatul le-a spus că nu pleacă acasă, pentru că aici este acasă pentru el. Unul a întins mâna și l-a lovit, iar angajatul a ieșit până afară pentru a chema agentul de securitate, iar atunci l-au lovit în continuare cei doi. Clienții erau speriați. Unul dintre agresori avea la el o sticlă de băutură”, ne-a spus un martor la tot incidentul.  

 

Accident lângă Aeroport Cluj! Un polițist a rănit grav o persoană pe trecerea de pietoni - FOTO

 

Centrul Clujului e PARALIZAT. Dopul de trafic e în Piața Lucian Blaga - FOTO

 

Poliția a fost anunțată și s-a făcut o plângere în urma acestui incident, care reprezintă o premieră. Imaginile de la incident au fost depuse probă la Poliție, conform unor surse.

 

Reprezentanții restaurantului au spus că au încredere în poliție pentru a face lumină în acest caz.

 

Patronul restaurantului a anunțat încă de acum câteva luni că a angajat refugiați sirieni pentru că nu găsea angajați români și că este foarte mulțumit de modul în care aceștia lucrează. Refugiații au învățat să vorbească românește suficient pentru a se înțelege cu clienții, au carte de muncă și locuiesc în Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook