Recidivistul, care a ucis-o pe tânăra din Cluj, trimis în judecată. Bărbatul a înjunghiat-o de şase ori


Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost trimis în judecată de procurorii bihoreni, după ce a înjunghiat o femeie de 40 de ani deoarece aceasta a refuzat să întreţină cu el un raport sexual.

Crima a şocant întreaga comunitate. Cei doi se cunoscuseră în mediul online, iar bărbatul de 43 de ani i-a dat întâlnire la Oradea. Femeia, kinetoterapeut de loc din Cluj, absolventă a două facultăţi, tocmai ce îşi luase bilet către Budapesta pentru a pleca la muncă în străinătate. Înainte de asta, a decis să se vadă. Nu avea să bănuiască nicio clipă că erau ultimele momente din viaţa sa.

O cameră de supraveghere a surprins şi ultimul drum făcut de femeie alături de călăul său, pe un drum lăturalnic de pe Calea Borşului.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat în vârstă de 43 de ani pentru comiterea infracţiunii de omor.

Din probele administrate s-a reţinut că în data de 28.09.2021, în jurul orei 16:45, inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu persoana vătămată K.E. în vârstă de 40 ani pe care o cunoscuse în aceeași zi, pe un drum de pământ situat în spatele societăţii Faist Metalworking din localitatea Sîntion, comuna Borş, unde, în urma refuzului victimei de a întreţine un raport sexual, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un obiect tăietor înţepător (cuţit), provocându-i plăgi înţepate/tăiate (6 plagi), ce au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămân”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, conform observatornews.ro.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bihor cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv.

Comentarii Facebook