Șoferi bețivi prinși la volan, în Huedin și Jucu. S-au ales cu dosar penal


La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 16.20, un conducător auto care se deplasa pe raza orasului Huedin a fost oprit pentru un control de polițiștii orașului Huedin.

Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatului în vârstă de 66 de ani, din comuna Călățele i-a rezultat o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală în vederea stabilirii alcolemiei.

În jurul orei 22.50, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla un depistat un conducător auto, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe raza localității Jucu de Mijloc, sub influența bauturilor alcoolice.

Rezultatul testării alcoolscopice a indicat concentrația de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook