Reacție neașteptată! Alina Ceușan, despre divorțul bunei sale prietene, Carmen Grebenișan: ”Cred că a fost o decizie înțeleaptă”


Vloggerița Alina Ceușan este extrem de apropiată de Carmen Grebenișan, astfel că știe multe detalii despre relația acesteia cu Alex Militaru, de care a anunțat că divorțează.

Alina Ceușan crede că prietena ei, Carmen Grebenișan, a decis bine, cu toate că nu au trecut nici trei ani de la cununia civilă. În calitate de prietenă și nașă, influencerița spune că va fi în continuare alături de Carmen indiferent de deciziile pe care le va lua pe viitor.

Eu sunt lângă ea orice decizie ar lua. Cred că a fost o decizie înțeleaptă pentru modul în care ‘evolua’ relația ei de ceva timp și cred că este de bun simț să ne ținem nasul afară din relațiile ei, să spunem așa. Să o lăsăm pe ea să anunțe ceea ce își dorește.

A fost, oricum, super deschisă și a anunțat totul. Oricum, eu voi fi alături de ea, nici nu se pune problema”, a mărturisit Alina Ceușan pentru Playtech Știri.

Carmen Grebenișan a anunțat recent că divorțează de Alex Militaru, fără să spună motivele acestei decizii. Alex Militaru a revenit cu o declarație care i-a băgat pe toți în ceață, spunând că despărțirea nu este definitivă. Ei bine, acum lucrurile sunt mult mai clare. Cuplul s-a separat. 

Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat.

Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut”, a spus Grebenișan

Cel mai probabil Alex a spus că despărțirea nu este definitivă, în speranța că va reuși să își readucă soția la domiciliul conjugal. Acest lucru, însă, pare a fi imposibil de realizat. Vorbele Alinei Ceușan întăresc acest lucru. 

Comentarii Facebook