Caz halucinant la un liceu din Cluj! Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost agresat de o elevă din altă clasă


Un elev al  Liceului „Octavian Goga” din Huedin, Cluj a ajuns la spital după ce a fost agresat de altă elevă a aceluiași liceu, în timpul unei pauze.

Tânărul ar fi fost lovit de elevă cu piciorul în zona intimă, informează turdanews.ro.

Elevul s-ar fi simțit rău, însă ar fi mers acasă fără a primi îngrijiri medicale. Odată ajuns la domiciliu tânărul ar fi leșinat de trei ori, fiind transportat cu o ambulanță la spital.

În urma investigațiilor, medicii au descoperit că băiatul a suferit o ruptură de uretră, având nevoie de o perioadă lungă de îngrijiri medicale.

Poliția a aflat de situație doar după 24 de ore, accidentul nefiind raportat de conducerea școlii. 

„Din verificările preliminare s-a constatat că la data 4 aprilie a.c., în timpul unei pauze, un elev al unității de învățământ ar fi fost lovit de o elevă, în cursul după amiezii acesta fiind transportat de părinți la o unitate medicală pentru consultații de specialitate. Precizăm că după producerea evenimentului, unitatea de poliție nu a fost sesizată.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul.”, informează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook