Reacția UDMR Cluj, după ce consilierul local Szekely Istvan, din Florești, a UMILIT o femeie în centrul Clujului

 

Conducerea UDMR Cluj a reacționat după ce consilierul local din Florești, Szekely Istvan, a parcat pe pista de biciclete de pe Bulevardul Eroilor, iar când o femeie i-a atras atenția a umilit-o în public.

 

Este inadmisibil într-o țară civilizată ca cineva, indiferent ce mașină are Mercedes, BMW sau Trabant, să își parcheze mașina pe pista de bicicliști, iar dacă cineva îi atrage atenția să folosească acest limbaj. Voi purta o discuție cu domnul Szekely Istvan. Nu acceptăm un astfel de comportament. Eu circul foarte mult cu bicicleta și mă deranjează când cineva blochează pista de biciclete”, a comentat președintele UDMR Cluj, Csomo Botond.

 

Szekely Istvan și-a parcat joi, 14 iulie, în jurul orei 15.00, Mercedesul pe pista de bicicliști de pe Bulevardul Eroilor și apoi a făcut scandal când i s-a atras atenția că acest lucru nu este admisibil.

 

Szekely Istvan este acționar la o firmă din Florești și este dezvoltator imobiliar. Szekely Istvan nu a putut fi contactat, cel mai probabil fiind la ședința Consiliului Local Florești, care a început joi, 14 iulie, la ora 16.00.

 

Citiți AICI ce i-a spus femeii care a îndrăznit să îl apostrofeze.

Comentarii Facebook