Sambata 23 Septembrie

Răzvan Cherecheș este împotriva a tot ce promovează Olivia Steer: „Nu știe ce vorbește”


Specialistul în Sănătate Publică, din cadrul UBB Cluj, subliniază faptul că este împotriva a tot ce susține Olivia Steer și o învinuiește pentru moarte femeilor care o urmează și nu se mai protejează împotriva cancerului, prin teste, sau împotriva virusurilor, prin vaccinare.

Prin poziția ei iresponsabilă și ignorantă, Olivia Steer va fi responsabilă de moartea femeilor care o vor urma și nu se vor proteja de cancer mamar și cancer uterin. Așa se întămplă când oamenii confundă convingerile cu expertiza, iar Olivia Steer nu știe ce vorbește!”, spune Cherecheș.

Specialistul se declară șocat de lipsa de empatie a Oliviei Steer față de oamenii care pierd femeile din viața lor tocmai din cauza lipsei unui sistem bun de screening în România.

Sunt șocat de lipsa ei de empatie și compasiune - să fluturi asemenea enormități în fața a mii de oameni care își pierd în fiecare an mamele, fiicele, bunicile din cauză că nu avem în România un sistem bun de screening al cancerului mamar și cancerului de col uterin!”, mai adaugă el.

Comentarii Facebook