Duminica 28 Aprilie

Razii la taximetriștii din aeroporturi. S-a acționat și la Cluj



Polițiștii de la transporturi au efectuat controale ample privind activitățile de taximetrie efectuate în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi, iar în doar două ore, polițiștii au depistat 29 de abateri.

La data de 5 mai a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi, pentru verificarea autovehiculelor care efectuează transport în regim de taxi”, anunță reprezentanții IGPR.

Poliţiştii au verificat 123 de autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.288 de lei.

Dintre sancţiunile aplicate, 27 au fost pentru abateri prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice și 2 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

De asemenea, pe parcursul activităților desfășurate, poliţiştii au retras 4 certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook