Razie la taximetriștii de la aeroporturi în toată țara. Oamenii legii i-au luat la puricat și pe cei de la Cluj


Polițiștii au efectuat, zilele trecute, razii privind activitățile de taximetrie în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi.

În cadrul acțiunilor au fost verificate peste 330 de autoturisme și au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele legale care reglementează circulația pe drumurile publice și activitatea de taximetrie.

Poliţiştii au verificat 336 de autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenţionale.

Dintre sancţiunile aplicate, 122 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice și 7 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

De asemenea, pe parcursul activităților desfășurate, poliţiştii au reținut 2 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook