Razie la Hala Agroalimentară din Dezmir! Poliția a confiscat 300 de kg de legume și fructe

 

Peste 300 de kilograme de legume şi fructe, în valoare de circa 1.800 lei,  au fost confiscate de poliţişti la Hala Agroalimentară din Dezmir.

 

La data de 4 august, poliţişti de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Cluj au descins în piaţă agro-alimentară din localitatea Dezmir și au fost depistate două persoane fizice din judeţele Cluj şi Vrancea, precum şi două persoane juridice cu sediul în Cluj-Napoca, în timp ce comercializau legume şi fructe fără a deţine documente justificative pentru marfa comercializată.

 

Persoanele fizice şi juridice identificate au fost sancţionate contravenţional de poliţişti conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

 

Cele 330 de kilograme de legume şi fructe (morcovi, fasole, grapefruit, etc.) comercializate fără acte de provenienţă, în valoare de aproximativ 1.800 de lei, au fost confiscate şi predate unei unităţi de profil în vederea valorificării”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook