Razie în trafic la Cluj. Polițiștii au ieșit la ”ânătoare” după șoferi beți la volan



Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale în trafic, pentru depistarea persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau drogurilor.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat doi conducători auto care au pus siguranţa lor şi a celor din jur în pericol, urcându-se la volan după ce au consumat alcool.

Oamenii legii au oprit în trafic, pentru control, doi conducători auto, aflaţi sub influenţa alcoolului. Cei doi au fost transportaţi la unitatea medicală pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Unul dintre bărbaţi, de 58 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat în timp ce se deplasa pe Aleea Slanic. Conducătorul auto manevra nesigur autoturismul, atrăgând atenţia poliţiştilor, întrucât putea să reprezente un real pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Cel de al doilea conducător auto aflat sub influenţa alcoolului, de 21 de ani, din judeţul Satu Mare, a fost oprit în trafic, pentru control, pe strada David Ferenc, din municipiul Cluj-Napoca. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda nici permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările faţă de cei doi conducători pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar faţă de tânărul de 21 de ani şi pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook