Razie în trafic, la Cluj-Napoca! Zeci de vitezomani au fost prinși de polițiști într-o singură noapte


Polițiștii clujeni au desfășurat, în noaptea de luni spre marți, o serie de controale în trafic, pentru depistarea vitezomanilor.

În noaptea de 22/23 iulie a.c., în intervalul orar  23.00 – 02.00, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere în municipiul Cluj-Napoca. Acţiunea a vizat în principal prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor de drum, dar şi prevenirea conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, informează IPJ Cluj.

Acţiunea a vizat principalele artere de circulaţie din municipiul Cluj-Napoca, atât în zona centrală cât şi în cartierele municipiului.

Abaterile comise de către conducătorii auto au impus aplicarea a 42 de sancţiuni contravenţionale, 30 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, în două cazuri a fost dispusă măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată,  pentru conducere sub influenţa alcoolului, respectiv pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/oră, fiind retras şi un certificat de înmatriculare.

Comentarii Facebook