Razie de proportii in Cluj. Au fost aplicate 762 de amenzi in valoare de 92.000 de lei si a fost retinut un urmarit international pentru omor


In ultimele doua zile, politistii si jandarmii au efectuat o razie de proportii soldata cu 762 de ameni, in valoare de 92.000 de lei. A fost gasit un barbat care detinea ilegal o arma cu aer comprimat si au fost prinsi mai multi soferi fara permis.

La razie au participat 414 politisti si jandarmi, dar si reprezentantii altor servicii. Pe langa amenzile aplicate au fost confiscate bunuri in valoare de 3.520 lei. "Politistii au constatat savarsirea a 30 infractiuni, dintre care 3 de natura judiciara, 15 economico-financiare si 12 de alta natura, cele mai multe fiind la regimul circulatiei pe drumurile publice", a declarat pentru Stiri de Cluj inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Lucratorii de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase l-au depistat Ionel Mihai B., in varsta de 45 ani, din Cluj-Napoca, care detinea fara drept o arma neletala cu aer comprimat, pe care o folosea la tir sportiv. Arma de calibru 4,5 mm, nu avea marca si nici serie si a fost achizitionata in "1998 de pe piata libera si nu s-a prezentat la politie in vederea declararii acesteia in termenul legal", a mai spus Gina Pop.

Clujeanul este cercetat acum pentru detinerea unei arme neletale fara autorizatie.

Alti doi tineri, de 17 si 21 de ani, au fost prinsi pe drumurile din judet conducand fara a avea permis de condeucere. Ambii s-au ales cu dosar penal.

Tot in cadrul actiunii a fost retinut un urmarit international in baza unui mandat emis de Interpol Madrid. Adrian C. de 34 de ani, este cautat pentru omor si se sustragea urmaririi penale.

Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pe 5 zile si urmeaza sa fie predat autoritatilor din Spania.

Comentarii Facebook