Miercuri 24 Aprilie

Razie de amploare, pe timp de noapte, la Cluj-Napoca. Pe ce străzi s-a acționat


Poliţiştii clujeni au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a unor fapte de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică. De asemenea, acțiunea polițiștilor a fost focusată și înspre diminuarea riscului rutier, prin responsabilizarea participanților la trafic. 

Astfel, în noaptea de 27/28 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a unor fapte de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică și de prevenire a accidentelor rutiere.

Acţiunea s-a derulat, cu precădere, pe străzile Oaşului, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, Aurel Vlaicu, 21 Decembrie 1989, Constantin Brâncuşi, Nicolae Titulescu, Câmpului, Izlazului, Calea Floreşti, 1 Decembrie 1918, Mirăslău, Donath, Alexandru Vlahuţă, Calea Turzii, Observatorului, Frunzişului, Câmpina, Fabricii, Traian Vuia, Calea Someşeni,  Meşterul Manole și Piaţa Cipariu.

În cadrul acţiunii au fost controlate şi verificate 66 de autovehicule şi au fost legitimate 96 de persoane. În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, 28 dintre acestea pentru abateri de la legislaţia rutieră în vigoare, conform O.U.G. 195/2002, iar două pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Legii nr.61/1991, republicată. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.


Comentarii Facebook