Razie de amploare la Dej! Vezi câte amenzi au aplicat oamenii legii într-o singură zi


Polițiștii clujeni au desfășurat, marți, o serie de acțiuni de amploare, pe raza municipiului Dej.

La data de 5 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au organizat si desfăşurat activităţi de prevenire a infracţiunilor stradale, dar şi de prevenire a accidentelor rutiere pe raza de competenţă” transmite IPJ Cluj. 

Activităţile privind prevenirea accidentelor rutiere au fost concentrate pe D.N. 1 C, pe raza localităţilor Căşeiu şi Câţcău, D.N. 17- pe raza localităţii Cuzdrioara, în timp ce activităţile de prevenire a infracţiunilor stradale  au fost concentrate în zona unităţilor de învăţământ şi în zona pieţelor agroalimentare.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 49 de persoane şi verificarea a 36 de vehicule. 

Neregulile constatate au impus aplicarea a 21 de sancţiuni contravenţionale, 17 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, iar 4 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

De asemenea, a fost constatată o infracţiune la regimul rutier, respectiv de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi a fost reţinut 1 permis de conducere.în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată. 

Comentarii Facebook