Razie de amploare la Cluj-Napoca, pentru combaterea comerțului ilicit. Câte amenzi au aplicat polițiștii


Poliţiştii clujeni au desfășurat, miercuri, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru combaterea comerțului ilicit.

Poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, în colaborare cu lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ştefa Cicio Pop Cluj-Napoca și poliţişti din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca au desfășurat la data de 03 iulie a.c., o acțiune pentru combaterea comerțului stradal ilicit, depistării cerșetorilor și a persoanelor care comit infracțiuni”, anunță IPJ Cluj.

S-a acționat pe raza municipiului Cluj-Napoca, cu preponderență în Piața Mihai Viteazul și Piața Mărăști. Polițiștii au legitimat 52 de personae, au verificat 31 de comercianți-persoane fizice/juridice, impunându-se aplicarea a 14 sancțiuni contravenționale, dintre care 4 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 12 pentru acte de comerț, 2 abateri rutiere, iar 1 pentru nereguli privind administrarea domeniului public sau privat.

Au fost desfășurate activităţi și pentru fluidizarea traficului rutier pe străzile Argeș, Ploiești, Constanța și Bulevardul 21 Decembrie 1989.


Comentarii Facebook