Patru clujeni, prinși cu zece kilograme de canabis. Mergeau la Neversea


Procurorii DIICOT au prins la Ploiești un grup de patru tineri care transportau zece kilograme de canabis. 

Grupul era format din trei bărbaţi şi o femeie, potrivit unor surse apropiate de anchetă. Aceleaşi surse au declarat că tinerii aveau în bagaje nu mai puţin de zece kilograme de droguri de risc, în special canabis. Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior arstaţi preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova, scrie Adevărul.ro.

Alt tânăr a fost prins acum două zile, la Constanţa, cu substanţe interzise, de la ecstasy până la haşiş, porţionate deja pentru vânzare. Drogurile erau pregătite pentru a fi vândute tinerilor care urmau să participe la acelaşi festival.

Inculpatul  a fost oprit în trafic, iar cu ocazia  controlului efectuat asupra autoturismului, au fost găsite 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină și 1,4 grame de cocaină.

De asemenea, cu ocazia percheziției efectuate la locuinţa inculpatului, situată pe raza municipiului Constanța,  au fost găsite şi ridicate 668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame și 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de hașiș, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum și 8.450 de lei și 160 de euro. 

În urma percheziţiei domiciliare s-a constatat că, o mare parte a drogurilor găsite în imobilul unde acesta locuia fără forme legale, erau deja porționate pentru a fi comercializate persoanelor interesate şi care urmau să fie prezente într-un număr foarte mare în municipiul Constanța, cu ocazia desfășurării unui festival de muzică, în perioada 04.07.2019 – 07.07.2019”, au precizat anchetatorii.


Comentarii Facebook