Duminica 1 Noiembrie

Razie de amploare la Cluj-Napoca. Câte amenzi au aplicat polițiștii


Polițiștii clujeni au desfășurat, zilele trecute, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În perioada 14-17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat în vederea menținerii ordinii și siguranței publice, creșterea gradului de siguranță publică a comunităţii și descurajarea faptelor antisociale”, informează IPJ Cluj.

De asemenea, în vederea reducerii la minim a riscului de răspândire a virusului COVID-19, au fost desfășurate activități pentru asigurarea respectării măsurilor specifice stării de alertă.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca și al jandarmilor clujeni.

În cadrul acțiunii, au fost verificate peste 300 de persoane și peste 70 de vehicule, iar în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 194 de sancțiuni.

Astfel, 49 de sancțiuni au fost aplicate ca urmare a abaterilor  constatate la regimul de circulație, iar peste 65 de sancțiuni pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, au fost constatate numeroase abateri ale utilizatorilor de trotinete, în acest sens fiind aplicate 17 sancțiuni.


.

Comentarii Facebook