Vineri 27 Ianuarie

Razie de amploare la Cluj, în weekend. Zeci de persoane au fost legitimate


Polițiștii clujeni au efectuat, în acest sfârșit de săptămână, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, în perioada 25-27 ianuarie 2019, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat și derulat acțiuni punctuale, cu efective mărite, pentru menținerea unui climat de siguranță pe raza de competență.

Activitățile s-au derulat pentru prevenirea faptelor antisociale din segmentul stradal, fapte comise pe timp de noapte.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul tuturor secțiilor de poliție urbane, polițiști rutieri, de investigații criminale, jandarmi și polițiști locali.

S-a acționat, cu precădere, în localurile de pe străzile Dâmboviței, Aurel Vlaicu, Fabricii, Fabricii de Zahăr, Dunării, Calea Someșeni, cartierul Între Lacuri.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat  în zona străzilor Republicii, Horea, Calea Florești, Calea Mănăștur, Calea Turzii, B-dul 1 Decembrie 1918, precum și în zona piețelor Gării, Unirii și Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca.

În cadrul acțiunilor,  au fost legitimate 96 de persoane și au fost efectuate verificări în 16 localuri publice. Totodată, au fost controlate 29 de autovehicule.

Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcări ale regimului rutier. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru prevenirea faptelor antisociale și reducerea riscului rutier.

Comentarii Facebook