Duminica 2 Octombrie

Razie de amploare în piețele din Cluj. Câte amenzi s-au dat


Polițiștii clujeni au desfășurat, joi, o serie de acțiuni de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ştefan Cicio Pop Cluj-Napoca şi beneficiind de sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Poliţie Locală Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de siguranţă publică”, anunță IPJ Cluj. 

Acţiunea a vizat prevenirea faptelor de tulburarea a ordinii şi liniştii publice, prevenirea infracţiunilor stradale şi pevenirea faptelor de comerţ stradal neautorizat. Zonele în care au fost concentrate activităţile au fost Pieţele Agroalimentare Mihai Viteazul, Mărăşti, Flora şi Ion Meşter.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 87 de persoane, controlarea a 18 vehicule şi a 12 comercianţi, persoane fizice sau juridice. Abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 21 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 8 au fost aplicate pentru încălcări ale Legii 171/2010 privind sancţionarea contravenţiilor silvice, 6 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 5 pentru încălcări ale legislaţiei rutiere iar restul pentru diverse alte abateri de la legislaţia în vigoare. De asemenea, au fost ridicaţi în vederea confiscării 22 de brazi pentru care nu existau documente justificative.

Comentarii Facebook