Sambata 4 Februarie

Razie de amploare în Baciu! Câte infracțiuni au descoperit oamenii legii în doar câteva ore


Polițiștii clujeni au desfășurat, joi dimineață, o serie de controale de amploare pe raza comunei Baciu.

La data de 3 octombrie a.c., între orele 06:00 - 10:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 3 Poliție Rurală Baciu, au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale, a furturilor din locuințe, menținerea ordinii și liniștii publice și depistarea persoanelor urmărite”, informează IPJ Cluj.

La acțiune au participat efective mărite de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu, Biroului Rutier, Serviciului Criminalistic, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Acțiunea s-a derulat, cu precădere, în zona localităților Deusu, Vechea, Padureni şi Satu Lung.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 21 de persoane și au fost puse în executare 2 mandate de aducere. De asemenea, 9 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale au fost conduse la sediul unității de poliție.

Pentru neregulile constatate, s-au aplicat 17 sancțiuni contravenţionale. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991, a O.U.G. 55/2002 și a O.U.G. 195/2002.

Polițiștii rutieri au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut 3 permise de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. De asemenea, a fost constatată o infracțiune de conducere pe drumurile publice fara permis.


Comentarii Facebook