Razboi Omnipass - Studcard! Andreea Munteanu, fost coordonator StudCard, prinsa cand isi vindea locul in caminul din Hasdeu

 

Coordonatorul departamentului de resurse umane din cadrul organizatiei StudCard, Andreea Munteanu, a fost prins in timp ce incerca sa isi vanda locul dintr-un camin din campusul Hasdeu.

Prefectul Studentilor UBB Cluj, Andrei Ciubuc, a declarat pentru Stiri de Cluj ca reprezentanta StudCard ar fi fost prinsa in timp ce isi vindea locul in camin, dupa ce initial a lipit in tot campusul Hasdeu anunturi ca are un loc de vanzare.

"Astazi (n.red. vineri, 30 septembrie) directoarea HR (n.red. human resources) a StudCard a fost prinsa in timp ce isi vindea locul in camin. A lipit pe toti stalpii din Hadeseu anunturi. Asa am gasit numarul ei de telefon si o adresa de email. Am sunat-o si am chemat-o la o intalnire. A venit in fata caminului si acolo i-am spus ca suntem de la comitetul de administrare a locurilor din camin si i-am facut un proces verbal. Risca excluderea din camin", a precizat Andrei Ciubuc, care a mentionat ca Andreea Muntean este masterand in anul 2 la Facultatea de Psihologie.

In total, in ultimele zile alti 6 studenti au fost prinsi in timp ce isi vindeau locurile, "datorita noilor carduri Omnipass pe care studentii sunt obligati sa si le procure, de comun acord cu reprezentantii UBB Cluj, si care sunt mult mai bine securizate si nu pot fi schimbate intre studenti", a mai afirmat Andrei Ciubuc.

 

"Andreea Munteanu nu mai detine postul de Director Resurse Umane in cadrul StudCard din mai 2011. StudCard nu isi asuma raspunderea pentru faptele personale ale fostilor sau actualilor membri. E regretabil ca un fost membru StudCard a recurs la un asemenea gest. Ne bucuram ca se iau masuri in privinta asta si sustinem sanctionarea acestor fapte, dar atentia ar trebui sa se concentreze pe cazurile de vanzare in masa a camerelor de camin, care au constituit intotdeauana o importanta sursa de venit", a declarat Sorin Buiac, coordonator StudCard Cluj-Napoca.

 

Intre organizatia Omnipass, din care face parte si prefectul studentilor, si StudCard a izbucnit un conflict, dupa ce studentii au fost obligati sa isi cumpere, in acest an, carduri emise de Omnipass.

 

Vezi si...

StudCard si Omnipass in razboi la UBB Cluj! Studentii sunt obligati sa isi faca un anume card pentru accesul in camin

Comentarii Facebook