Protest la Cluj Arena, organizat pe Facebook!


Un mesaj cu titlul "The Revolution" postat pe Facebook ii indeamna pe clujeni sa protesteze la deschiderea stadionului Cluj Arena impotriva traiului greu Romania.

"ACUM E MOMENTUL, NU PESTE 10 ANI! Se inchid fabrici. Chiria e mai mare ca salarul. Pana cand? Pana cand ne vom degada? Cat mai acceptam asta? Cei cu studii, avem dreptul la o viata decenta, macar atat. Cei fara studii, avem dreptul la studii! Ramanem ultimii in Europa care ies in strada? Ca de obicei? Fara rezultate? Noi suntem cei care ne decidem soarta, nu altii. Am facut-o si in '89, hai s-o facem si acum. Pentru binele nostru. A sosit momentul. Cluj Arena, 01.10.2011. Hai sa schimbam ceva!", se arata in mesajul trimis pe reteaua de socializare.

 

In text se specifica faptul ca protestul ar urma saaiba loc intre 8.30 si 11.30. Inaugurarea oficiala a arenei va avea loc la ora 11.00, cand participa premierul Emil Boc si ministrul Elena Udrea, iar cea pentru public de la ora 14.00, urmand ca stadionul sa fie deschis pana noaptea tarziu.

 

Vezi AICI mesajul,

Comentarii Facebook