Radu Bica va fi aparat in instanta de Gheorghita Mateut, avocatul milionarilor


Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Radu Bica, va fi aparat in instanta de avocatul milionarilor, Gheorghita Mateut.

Prima sarcina a celebrului avocat este formularea si sustinerea recursului inaintat de Radu Bica impotriva sentintei Curtii de Apel Cluj de arestare pe 29 de zile in dosarul de luare de mita. Bica este acuzat ca a primit 10.000 de euro de la Aspazia Droniuc, patroana  SC Frarom Import Export SRL pentru a-i facilita obtinerea contractului de mentenanta a Cluj Arena.

Recursul se va judeca miercuri, 9 noiembrie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gheorghita Mateut este unul dintre cei mai buni "penalisti" din tara. Pana acum a aparat nume celebre, precum Gigi Becali, Dinu Patriciu sau Omar Hayssam.

Onorariul avocatului ajunge la cateva mii de euro pentru o infatisare. Surse Stiri de Cluj precizeaza ca firmele transportatoare care actioneaza in zona Turda, Tour Claus si Fany, au finantat angajarea lui Gheorghita Mateut.

 

Potivit declaratiei de avere a lui Radu Bica, vicepresedintele CJ Cluj are datorii la banca de 50.000 de euro si, impreuna cu sotia sa, a castigat in 2010 aproape 100.000 de lei.

Comentarii Facebook