Vineri 16 Aprilie

Pușcăriași cercetați de polițiști după ce ar fi înșelat trei clujence prin metoda ”accidentul”Doi bărbați sunt cercetași de polițiștii clujeni, aceștia fiind bănuiți cp ar fi ănșelat trei femei din Cluj-napoca, solicitându-le bani, sub pretextul că rudele lor ar fi produs un accident rutier în care au fost răniți copii.

De asemenea, aceștia ar mai fi înșelat, în același fel, alte patru victime din Suceava, Iaşi, Timişoara şi Craiova.

La data de 21 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat doi bărbaţi, de 27 și 32 de ani, deţinuţi în Penitenciarul Galaţi, care ar fi înşelat 7 persoane”, informează reprezentanșii IPJ Cluj.

Mai exact, cei doi sunt bănuiți că, în cursul lunii septembrie, folosind telefoane mobile, ar fi contactat trei femei, din Cluj-Napoca, cărora li s-au prezentat ca poliţist, respectiv ca avocat.

Astfel, sub pretextul că fiul sau fiica victimei ar fi produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea gravă a unor copii, bărbaţii le-ar fi solicitat diverse sume de bani.

Ulterior, cei în cauză ar fi apelat la persoane aflate în libertate pentru a ridica banii de la locuințele părţilor vătămate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 30.000 de lei.

Comentarii Facebook